Om_workboatmasssan.jpg

Det här är Work Boat Mässan

Det är lätt att imponeras av arbetsbåtar. Det kraftfulla och explosiva. De innovativa formerna, materialvalen och att inget någonsin lämnas åt slumpen. Det här är båtar som med högsta precision har skapats för att på ett säkert sätt bli ett med vattnet. De kämpar aldrig emot utan drar i stället nytta av havets naturliga krafter. Allt för att röra sig framåt och vidare. Men hur gör vi för att även i framtiden kunna få njuta av våra vatten?

 

Tanken bakom Work Boat Mässan föddes från att vi på Team Marin saknade en kontaktyta mellan varv, tillverkare och yrkesskeppare. Därför skapar vi nu ett helt nytt forum där företag och kunder kan nätverka, skapa kontakter och göra affärer sinsemellan.

 

Work Boat Mässan riktar sig mot yrkespersoner men även mot privatpersonen som är i behov av en rejälare båt. Under mässdagarna tittar vi närmare på morgondagens arbetsbåtar, säkerhet och utrustning. Det handlar givetvis om precision och kraft, men lika mycket om att skapa ett tryggt och hållbart marint liv för människor, hav och sjöar.

 

Vad är work boats?

Work boats, eller arbetsbåtar, är båtar som används för yrkesbruk, fiske, persontransporter, dykeri, entreprenadarbeten, sjömätning, assistansservice, lotstjänster, bogsering och blåljusenheter. Men idag är de även mycket populära bland privatpersonen som är i behov av rejälare båtar för att till exempel ta sig till sitt hus året om.

workboatmassan_bogisar.png