top of page
work_boat_massan_engine.jpg

Det här är Work Boat Mässan

Tanken bakom Work Boat Mässan föddes från att vi på Team Marin saknade en kontaktyta mellan varv, tillverkare, återförsäljare och yrkesskeppare. Tanken utvecklades till ett forum där företag och kunder nätverkar, skapar kontakter och gör affärer sinsemellan. Det handlar givetvis om precision och kraft, men lika mycket om att skapa ett tryggt och hållbart marint liv för människor, hav och sjöar.

Varför ställa ut på Work Boat Mässan?

Mässan är ett forum skapat för att företag ska få möjligheten att träffa andra företag inom samma bransch. Här får du möjlighet att nå ut till yrkespersoner inom till exempel yrkesbruk, fiske, persontransporter, dykeri, entreprenadarbeten, sjömätning, assistansservice, lotstjänster, bogsering, kommuner, myndigheter och blåljusenheter.

 

Bli utställare på Sveriges mest kraftfulla mötesplats

Anmäl dig via formuläret här. Du kan även höra av dig direkt till oss på 010-330 00 30. Tänk på att det finns ett begränsat antal brygg- och tältplatser, så det är först till kvarn som gäller.

Vad är work boats?

Work boats, eller arbetsbåtar, är båtar som används för yrkesbruk, fiske, persontransporter, dykeri, entreprenadarbeten, sjömätning, assistansservice, lotstjänster, bogsering, kommuner, myndigheter och blåljusenheter. Men idag är de även mycket populära bland privatpersonen som är i behov av rejälare båtar för att till exempel ta sig till sitt hus året om.

workboatmassan_bogisar.png
bottom of page